Δευτέρα 10- Παρασκευή 14 /12/2018: Συγκέντρωση ρούχων και παπουτσιών

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης, αλλά και της συμβολής των μαθητών στη διαδικασία της ανακύκλωσης, η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνης σε συνεργασία με την εταιρεία RECYCOM, παίρνει την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει ρούχα και παπούτσια που δεν χρησιμοποιούνται πλέον, ώστε αυτά να ανακυκλωθούν, αντί να καταλήξουν στις χωματερές επιβαρύνοντας το περιβάλλον.

Η ενέργεια αυτή θα έχει και τη μορφή διαγωνισμού, καθώς τα τρία Δημοτικά Σχολεία που θα συγκεντρώσουν τις μεγαλύτερες ποσότητες υλικού προς ανακύκλωση θα επιβραβευθούν οικονομικά. (1ο βραβείο: 400?, 2ο βραβείο: 250?, 3ο βραβείο:150?)

Για τους παραπάνω λόγους, καλούμε μαθητές και γονείς να συγκεντρώσουν ρούχα, ζευγαρωμένα παπούτσια, τσάντες, λευκά είδη και άλλα αξεσουάρ σε σακούλες, τις οποίες θα προσκομίσουν στον χώρο του σχολείου την εβδομάδα από Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 έως και την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018. Παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση της προθεσμίας, ώστε να μη διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας λόγω έλλειψης αποθηκευτικού χώρου.

Πρόσθετες πληροφορίες